Analyse af hjemmeside

Analyse af hjemmeside

Analyse af hjemmeside – Med en hjemmesideanalyse kigger man med lup på, hvordan man nemmere kan guide sine besøgende gennem et produkt. Når der foretages analyse af hjemmesider, beskæftiger man sig blandt andet med de velkendte hv-spørgsmål: Hvad handler siden om? Hvornår er hjemmesiden lavet? Hvem er målgruppen? Hvad er formålet med de enkelte sider? og meget mere.

Derudover foretages der en grundig analyse af hjemmesidens indhold, stort som småt, for at den samlede forståelse er til at føle på. Hvad fortæller billederne og illustrationerne? Er designet gennemtænkt og effektivt? Passer teksterne til formålet? Teksterne i sig selv kan indeholde mange problemer, som først er tydelige med andre øjne. Ud fra dette, samt meget mere, kan man skabe en helhedsvurdering. Den samlede hjemmeside analyse kan gavne både dig og dine besøgende.

Vi hjælper dig med analyse af din hjemmeside

Analyse af hjemmeside – vi analyserer din hjemmeside for dig. Foruden vores analyse af indholdet, ser vi på, om fejl og mangler ender i en anden oplevelse end tiltænkt. Dette er ofte på grund af blandt andet tekster med en anden ordlyd hos modtageren end tiltænkt. Det kan også være forvirrende opbygning af information. Nogle problemer kommer først op til overfladen, når en hjemmeside analyse foretages. Hvis vi finder problemer med søgemaskineoptimering, hjælper vi dig desuden gerne med SEO analyse og optimering. 

Gennem vores analyse ser vi på din virksomhed for at forsikre os, at dit budskab formidles efter hensigten. Kortlægningen vil ske på alle dine undersider, så den samlede forståelse er sikret. Mange forskellige faktorer kan resultere i mindre troværdighed. Her spiller design i særdeleshed en stor rolle. Et visuelt look, som ikke er gennemtænkt, kan resultere i, at besøgende står tilbage med en dårlig brugeroplevelse. Derfor er det vigtigt for os, at problemer bliver fundet i tide. Vores samlede hjemmeside analyse kan med sikkerhed hjælpe til at få et bedre overblik.

Kontakt Podi på Tlf.: 22323837 for en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig med din hjemmeside eller webshop.

Succes med Podi

Lad Podi forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

22 32 38 37

Analyse af hjemmeside