Du har søgt på annoncering på Facebook. Det kan for mange virke uoverskueligt at komme i gang med annoncering på Facebook. Dette gælder i særdeleshed hvis du ikke har den store erfaring indenfor området.

Du har dog ingen grund til bekymring. Hos Podi har vi nemlig mange års erfaring indenfor annoncering på Facebook og de øvrige sociale medier. Du kan derfor trygt lade os tage sig af din SoMe marketing samt al anden markedsføring.

Der er mange muligheder når man skal opsætte sin markedsføring på de sociale medier.

Du har blandt andet mulighed for at vælge imellem flere forskellige placeringer. Det vil sige steder på Facebook og Instagram hvor din annonce vil blive vist.

Annoncering på Facebook med høj præcision

Du kan vælge både til og fra indenfor områder som geografi, demografi, teknologi og interesser. Du kan faktisk indsnævre din målgruppe så meget, at du kommer helt ind til kernen af din målgruppe.

Det kunne for eksempel være mandlige sygeplejersker i en bestemt aldersgruppe, i Aalborg som bruger en android enhed.

Du har derfor nærmest uhyggeligt gode muligheder på Facebook for at ramme lige præcis de segmenter i samfundet som du ønsker at ramme.

Netop derfor er Facebook og de sociale medier generelt, så eminente platforme at markedsføre sig på.

Hos Podi sidder vores SoMe eksperter og tekstforfatter klar til at varetage din markedsføring. Men dette er langt fra det eneste vi hos Podi kan være dig behjælpelig med.

For udover annoncering på Facebook, så tilbyder vi også meget andet markedsføring som Google Ads og SEO. Desuden har vi egne udviklere som sidder klar til at lave din nye webshop eller hjemmeside.

Du har dermed muligheden for at samle hele din digitale tilstedeværelse ved os i Podi.

Du er til hver en tid velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder eller for at få et uforpligtende tilbud på din markedsføring eller måske din nye hjemmeside eller webshop. Vi kan kontaktes på mail: [email protected] eller telefon: 22 32 38 37.