Annoncering på Google – Målrettet annoncering med fuld kontrol

annoncering på Google

Annoncering på Google er en god og effektiv metode til at få flere besøgende ind på din hjemmeside. Ved brug af en skarp og præcis annonceringskampagne på Google, kan du effektivt ramme din målgruppe. Hos Podi har vi meget erfaring med at lave annonceringer på Google. Vi har derfor også en masse viden om det, som kan hjælpe dig.

 

Det skal være nemt for din målgruppe at finde dig digitalt. Dette kan annoncering på Google være behjælpelig med. Ved at lave annonceringer på Google kan du gøre din virksomhed synlig over for potentielle kunder, og dermed skabe kendskab hos dem til din virksomhed. Ved at være synlig over for målgruppen, bliver de mindet om at du eksisterer, og husker din virksomhed. Jo mere de ser din virksomhed, jo mere husker de den også.

Annoncering på Google – Effektive annoncer

 

Annoncering på Google kaldes også for Google Ads. Google er den mest brugte søgemaskine. Det er derfor effektivt at benytte sig af den. Annoncen laves ud fra en analyse af din virksomhed, hvor der ses på målgruppe og konkurrenter. Analysen er med til at give gode resultater og trafik til din hjemmeside.

 

Der findes flere typer af annonceringer på Google. Vi laver et mix af de forskellige typer af annoncer. Hos Podi er du altid en del af processen, når vi laver annoncer. Du får dermed indflydelse, og dette sikrer, at annoncen passer til dine ønsker og behov.

Der kan også laves annonceringer på medier som Facebook, Instagram og LinkedIn. Hvis du ønsker at øge synligheden over for din målgruppe, er disse medier også effektive at bruge til dette.

 

Vil du gerne høre mere om annoncering på Google, eller har du nogle spørgsmål? Kontakt os gerne i dag på tlf. 23 64 39 39 eller på mail: [email protected]. Vi ser frem til at høre fra dig.

Succes med Podi

Lad Podi forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

22 32 38 37

Analyse af hjemmeside