Facebook Bureau

Facebook bureau

Facebook Bureau – Markedsføring har ændret sig markant de seneste år. Tidligere var aviser og magasiner den effektive platform, når man skulle markedsføre sig. Offline markedsføring er i dag en dyr og ikke særlig effektiv måde at annoncere på, yderligere er resultaterne ikke målbare.

Med små 70% af alle danskere som aktive på Facebook i alt ca. 3,5 mio. danskere er Facebook stedet hvor din virksomhed kan møde potentielle kunder.

Facebook giver din virksomhed nogle helt unikke muligheder for at markedsføre sig. Tidligere skulle en virksomhed blot fortælle om deres ydelser og produkter samt om dem selv. På Facebook handler det om at skabe en ligeværdig dialog med dine følgere og få dem til at interessere sig for netop din virksomhed. Derfor er indholdet i din kommunikation til følgerne vigtigere end nogensinde før.

Mange virksomheder har oprettet en Facebookside på et tidspunkt, men har ikke en strategi for Facebooksiden og kommunikationen. Ofte er det blot en tilfældig person i virksomheden, der har fået opgaven at lave opslag og kommunikationen, men flere og flere virksomheder har i dag erkendt vigtigheden af at virksomhedens Facebookside i forhold til salg og branding.

Facebook bureau

Dit lokale Facebook Bureau

Hos Podi gør vi det let for din virksomhed. Vi håndterer din virksomheds Facebookside. Med udgangspunkt i din virksomhed, laver vi en strategi for kommunikationen, konkurrencerne, tilbuddene eller auktionerne, der skal være på din virksomheds Facebookside. FacebookService og FacebookMarkedsføring er tilpasset langt de fleste virksomheders behov og ønsker til en effektiv og målbar online markedsføring. Der sikrer, at din virksomhed for et godt ROI, når du vælger Podi som din virksomheds foretrukne leverandør.

Vi kombinerer også Facebook med vores online aviser, derved får i det bedste af 2 verdener. Bannerannoncering og nyhedsartikler på online aviserne samt Facebookmarkedsføring.

Kontakt os for en uforpligtende snak på tlf.: 22323837 om hvordan din virksomhed kan få mest muligt ud af Facebookmarkedsføringen. Vi ser frem til at høre fra dig.

Succes med Podi

Lad Podi forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

22 32 38 37

Analyse af hjemmeside