Google Ads bureau

Google Ads bureau

Podi er et Google Ads bureau, hvor vi udarbejder annoncekampagner for B2B og B2C virksomheder. Hovedparten af vores kunder holder til i Aalborg, Brønderslev, Hjørring og Frederikshavn, men vores kundekreds omfatter hele Danmark. Vi er specialister i Google Ads, som kan give din virksomhed følgende fordele:

• Din virksomhed bliver mere synlig på nettet

• Det skaber mere trafik til din hjemmeside eller webshop

• Annonceklik optimeres, sådan at de fører til salg.

Du har sikkert lagt mærke til de fire annoncer (Søgeordsannoncer), der ligger i toppen af langt de fleste søgninger på Google Der er også 3 annoncer i bunden af siden. Der er tale om betalte placeringer, som bliver vist på baggrund af en budrunde mellem betalende virksomheder. Der er to parametre, som Google anvender, når deres søgemaskine skal afgøre, hvilke virksomheder, der får de fire annoncepladser. De to parametre hedder Quality Score og Ad Rank.

Google Ads bureau

Google Ads bureau – Vi hjælper din virksomhed til succes på nettet

Quality Score henviser til Googles vurdering af, hvor relevant en bestemt annonce er i forhold til den hjemmeside, brugeren bliver ledt hen til. Det betyder, at hvis din virksomhed ønsker en høj Quality Score. Er du nødt til at have en optimeret hjemmeside. Hos Google Ads bureauet Podi tilbyder vi dig en grundig vurdering af din hjemmeside. Vi kan se, hvordan dine landingssider kan opnå en høj Quality Score. Når du er kommet i mål, så giver dine annoncer og annoncekampagner mere omsætning, uden at det nødvendigvis koster dig mere.

Det andet parameter, der har betydning for at vinde en budrunde, er Ad Rank. Google udregner AdRank ved at gange Quality Score med budprisen. Det betyder i praksis, at din virksomhed kan overgå en konkurrent, der har budt en højere pris, hvis dine annoncer altså har en højere Quality Score.

Ud over søgeordannonceringen benytter vi selvfølgelig også de øvrige annonceringsmuligheder, når vi hjælper vores kunder til gode resultater, der kan ses på bundlinjen.

Google Ads bureau – der optimere dine annoncer, sådan at de har den bedste relevans.

• Podi sikrer, at dine annoncer bliver vist for søgninger med den rette søgehensigt

• Podi sørger for, at teksten i dine annoncer er toptrimmet og optimeret, således at de stemmer overens med din Ads-konto

• Podi kan opgradere dine landingssider, sådan at de har godt og relevant indhold.

Google Ads er pay-per-click annoncering. Derfor holder vi løbende øje med dit Ads-budget. På den måde kan vi hos Podi sørge for, at din virksomhed opnår en høj konverteringsprocent til billigst mulige pris. Det vil altså sige, at en højere procentdel af klikkene bliver konverteret til betalende kunder ved hjælp af Google Ads.

Venligst kontakt Podi på tlf.: 22 32 38 37 eller på [email protected]. Eller kig ind til os på Bredgade 35 i Brønderslev. Vi er et Google Ads Bureau, der kan hjælpe din virksomhed med at få din hjemmeside eller webshop synlig overfor dine potentielle kunder via internettet.

Succes med Podi

Lad Podi forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

22 32 38 37

Analyse af hjemmeside