Grafisk og tryk
– Vi skaber den røde tråd, så din virksomhed kan stå skarpt

Spændende og effektive
designs som alle kan forstå

Vil du have hjælp til at få et godt grafisk design? Så er du det helt rigtige sted.

At skabe en tydelig forbindelse mellem jeres virksomhed, produkt og vision kan danne en klar idé om, hvilken slags virksomhed I er, bare ved første øjekast. Derfor er det vigtigt for os at opsætte et grafisk design, der passer præcis din virksomhed.

Uafhængig af, om du har en tydelig vision eller ej af hvordan du ønsker at blive præsenteret visuelt, er vi klar til at hjælpe dig!

Hos Podi udarbejder vi komplette, grafiske designs for din virksomhed. Vi kan opbygge virksomhedens visuelle identitet, logo, digitalt design, tryksager, ja alt hvad der kræves. Med mange års erfaring har vi styr på alle detaljer og strategier, og dermed kan vi være din sparringspartner gennem hele processen. På den måde fremstiller vi produktet efter dine visioner, mens du selv kan slappe af og gøre det, du er bedst til.

Bliv også præsentabel på tryk

Som virksomhed er det altid essentielt at have en god og troværdig relation med sine kunder. Udover at have en tydelig online tilstedeværelse, er det ofte en kæmpe fordel at have en fysisk tilstedeværelse, når det handler om at danne direkte relationer med sine kunder.

Vi har mange års erfaring med design af grafisk tryk på både papir og andre materialer. Med stort fokus på at præsentere din virksomhed på rigtig vis, opsætter vi spændende, gennemtænkte og fremtidssikrede designs. Vi tilbyder et bredt udvalg af brochurer, plakater, flyers, bannere, roll-ups, visitkort, skilte, hæfter, logoer og meget mere.

Vi kan stort set altid matche priser på tryksager, det skyldes, at vi har indgået aftaler med flere trykkerier og har en volumen, der sikrer os og dig som kunde gode nordjyske priser

Tryksager til nordjyske priser

Besøg vores webshop

Køb her

Succes med Podi

Lad Podi forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

22 32 38 37

Analyse af hjemmeside