Tilbage

Et brugervenligt bookingsystem
– til take-away & hotelbooking

Når booking skal være let

Med et bookingsystem kan du med lethed give dine kunder fuldt overblik og mulighed for at booke tid og services hos dig. Det giver desuden mulighed for at opnå flere kunder, der lettere kan tage kontakt til dig.

Hos Podi tilbyder vi at skræddersy et bookingsystem til din virksomhed, så denne netop passer til dine og dine kunders behov.

Vi hører ofte fra vores kunder at der spares masser af tid på de enkelte bestillinger online, samtidig sker der færre fejl, da kunden selv har indtastet sin bestilling og ikke videregivet den over telefonen.

I samarbejde med dig som kunde kan vi fælles beslutte, hvordan bookingsystemet skal opbygges, struktureres og designes, så det afspejler din virksomhed.

Bookingsystemet kan indeholde et kassesystem, en intuitiv kalender, samt nem og sikker betaling. Og I kan tilgå det via enhver digital enhed med online adgang.

 

Hotelbooking med mange fordele

Har du et mindre hotel, B&B, vandrehjem eller andet, hvor der er behov at man kan booke overnatning online?

Hos Podi har vi en løsning, der passer til dine ønsker og behov. Det er muligt at have et uendelig antal værelse, priser, sæsoner, værelsestyper samt tilkøb af ekstra services som eksempelvis: Morgenmad, rengøring, hund med osv..

Bookingsystem til tidsbestilling

Har du eksempelvis en klink og ønsker at kunderne skal booke online nemt, enkelt og eventuelt betale i forbindelse med bookingen?

Med bookingsystemet får du overblik over hvornår og hvem, der har booket tider.

Take-away og bordbooking

Som indehaver af en restaurant, cafe eller grillbar har du sikkert brugt meget tid på at håndtere bestillinger af take away.

Med den smarte løsning fra Podi, hvor der også er et bordbookingsystem integreret i. Vil du opleve en vækst i online bestillingerne.

Reducer omkostningerne med dit eget bookingsystem

Mange bruger måske allerede en af de kendte take away platforme, der ofte tager en større procentsats for at gennemføre bestillingen hos dit spisested. Med en løsning fra Podi opnås der store besparelse ved ikke at skulle benytte disse take away platforme.

Vi tager ikke en betaling pr. bestilling. Du får et samlet bookingsystem integreret ind i en hjemmeside, der er SEO optimeret og opsat på korrekt vis i forhold til Google. Se under hjemmeside, hvor du kan se alle fordele ved en hjemmeside fra Podi.

På take away løsningen modtager du ordren på en tablet, hvor du kan acceptere, udskyde eller afvise bestillingen. Ordren kan efter accept printes automatisk ud til køkkenet. Kunden modtager selvfølgelig en bekræftelse på såvel e-mail som live på hjemmesiden i forbindelse med bestillingen.

Succes med Podi

Lad Podi forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

22 32 38 37

Analyse af hjemmeside