Tilbage

Ejendomsmæglersystem
– brugervenligt med effektiv sagsstyring, alt-i-én løsning

Moderne Ejendomsmæglersystem med effektiv sagsstyring

Hos Podi tilbyder vi ejendomsmæglere et bolig og erhvervssystem, der dagligt bruges af mange ejendomsmæglere. Systemet Flexya er integreret ind i en WordPress hjemmeside, der er bygget fra bunden.

Til hjemmesiden er der udarbejdet en grundig SEO analyse af hvilke ord folk søger på i det geografiske område, hvor din ejendomsmægler befinder sig.

På baggrund af analysen udarbejdes der 10 SEO sider, der på sigt gør, at hjemmesiden kommer til at rangere bedst muligt, når folk Googler efter ord som f.eks.: ”Ejendomsmægler Aalborg” eller ”salgsvurdering Aalborg”

Hjemmesiden laves i kundens design

Hjemmesiden laves i kundens design således, at mæglerens identitet afspejler sig tydeligt, når potentielle kunder besøger hjemmesiden for at finde en bolig eller vurdere om de vil samarbejde med mægleren om at sælge deres ejendom.

Vi samarbejder tæt med leverandøren Flexya om at lave integrationen til ejendomsmæglersystemet.

Der findes en lang række tilfredse brugere af ejendomsmæglersystemet – Tjek bl.a. Jysk Mæglers flotte løsning ud. Hvor det er let at markedsføre boliger via sociale medier samt via Google Ads. Hvilket er med til at præsentere boligerne for potentielle købere på en effektiv og økonomisk fornuftig digital måde.

Tre gode grunde

 

Alt-i-én

Boligsystemet er markedets eneste ejendomsmæglersystem, der samler alle funktioner i skyen. Det betyder, at du kun behøver ét system til dine boligsager uanset om det skal fungere på PC, tablet eller mobil.

 

Brugervenligt

Der skal ikke installeres programmer, du kommer nemt i gang med et enkelt klik. Har du en internetforbindelse, så er du i gang.

 

Effektiv sagsstyring

Alt er ved hånden, alt lige fra automatisk generering af Dansk Ejendomsmæglerforenings dokumenter, aktivt køberkartotek, og et samlet dokumentrum eftersalgsmodul og meget mere.

Succes med Podi

Lad Podi forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

22 32 38 37

Analyse af hjemmeside