Tilbage

En WordPress hjemmeside
– Lavet fra bunden

Mand sidder ved computer

Fra idé til færdig hjemmeside
– Vi skaber den
gode kundeoplevelse

1
Idé

Mange er ikke i tvivl om hvordan deres fysiske butik, kontor, produktion skal se ud visuelt. Men ofte forholder det sig anderledes, når  der er tale om designet til en ny hjemmeside.

Vi gør det let for dig – med mange års erfaring i webudvikling guider vi dig til den mest optimale løsning for din virksomhed.

Design

Kundeoplevelsen på din hjemmeside er ofte afgørende for at der skabes kontakt mellem virksomheden og kundeemnet. Derfor har vi altid fokus på hvilken kundetype, som hjemmesidens design målrettes mod.

2
3
Analyse

For at hjemmesiden kan blive synlig ved Google søgninger, skal der udarbejdes en grundig søgeordsanalyse, der klarligger hvilke nøgleord, der er vigtige for din virksomhed. Herefter skrives der et antal SEO tekster, der selvfølgelig lever op til de “krav” Google stiller for god SEO.

Udvikling

Når designet er aftalt og fastlagt, går selve programmeringen af hjemmesiden i gang. Der går typisk nogle ugers arbejde, da alt laves fra bunden og efter god programmerings skik.

4
5
Testserver

Når vi er ved at være færdige med at programmere webshoppen uploades den på testserver. Nu kan I selv begynde at lægge jeres produkter på webshoppen. Endelig tilrettes mindre justeringer af shoppen før den går online.

Online

Den færdige hjemmeside ligges online. Vi har selvfølgelig sørget for at hjemmesiden er responsiv og dermed tilpasset mobil og tablets.

Der er selvfølgelig også installeret Google Analytics, Google Tag Manager, eventuel Facebook Pixel samt tilknyttet en Google My Business konto.

6

Vi hjælper med at skabe dit digitale “hjem”

I dag er det altafgørende for en virksomhed at have en god hjemmeside, og en tydelig digital tilstedeværelse. På denne måde kan man række ud til en større målgruppe end nogensinde før.

Hos Podi designer og udvikler vi hjemmesider fra bunden og i kundens eget unikke design. Vi bruger ikke skabeloner. Vi har ikke binding af vores kunder. Vi arbejder i CMS-systemet WordPress. Dette system giver dig som kunde den største frihed. Yderligere er systemet let at foretage ændringer i, hvis der er behov for dette.

Vi laver aldrig en hjemmeside uden at lave SEO tekster, disse installeres på hjemmesiden. SEO starter altid med en grundig analyse af de relevante søgeord. Når vi har fundet de rigtige og relevante søgeord skrives SEO teksterne af vores tekstforfattere.

Køber du en bil uden motor?

SEO kræver tålmodighed, da det tager op til 6 måneder før, at søgeordene begynder at indeksere. Ofte kan der gå op til 2-3 år før, at en SEO tekst rangerer bedst muligt. SEO er vigtig for, at en hjemmeside bliver synlig på Google. Det er så at sige  ”motoren i bilen”. Er der ingen motor, ja så kører bilen ingen steder. Dog kan hverken vi eller andre webbureauer garantere at din hjemmeside kommer til at ligge nummer 1 på Google.

Vi udvikler ikke kun hjemmesider, men også webshops, billetsystemer, bookingsystemer,  ejendomsmæglersystemer, online aviser og intranet.

Har I endnu ikke taget ejerskab af virksomhedens Google My Business konto?

Google My Business kontoen er grundstenen for at være synlig på Google, derfor tager vi altid ejerskab af Google My Business kontoen på vegne af vores kunder. Google My Business giver de besøgende alle de nødvendige informationer om: Åbningstider, kontaktdetaljer, rutevejledning, billeder, anmeldelser fra kunder. Samtidig kan I se statistik over dem, der søger efter jer og jeres ydelser.

Dette er blot nogle af de interessante informationer Google My Business giver. Derfor er det selvsagt vigtigt, at den fortæller korrekt om jeres åbningstider eksempelvis.

Hos Podi lægger vi stor vægt på at fremme jeres tilstedeværelse online. Derfor har vi valgt kun at lave hjemmesider, der er sat korrekt op i forhold til Google.

Succes med Podi

Lad Podi forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

22 32 38 37

Analyse af hjemmeside