Tilbage

Overvejer du at starte din egen online avis?

Mulighederne for at kommunikere har aldrig været større

Går du rundt med drømmen om at få din egen online avis?
Hos Podi har vi stor erfaring i at lave online aviser. Gennem de senere år har vi oplevet, at flere og flere gerne vil lave en lokal online avis eller lave et medie omkring et specifikt emne som f.eks. fiskeri, sejllads eller noget helt tredje.

Du er måske journalist eller bare vild med at skrive og kommunikere. Med en online avis fra Podi er det let og hurtigt at uploade de skrevne artikler på online avisen, vi kan endda tilbyde, at artiklerne automatisk overføres til online avisens egen Facebookside.

Visningen af artiklerne kan du tidsbestemme og dermed sikre, at der løbende kommer nye artikler på online avisen.

Reklamer på online avisen

Sammen med dig som kunde hos Podi aftaler vi hvor og hvilke reklamepladser, der skal opsættes på online avisen og dermed sikre et indtjeningsgrundlag for online avisen.

Reklamerne kan køre i rotation på de enkelte reklamepladser, derved kan der sælges flere bannere til flere annoncører.

Der er stor frihed i forhold til designet af online avisen, men der er selvfølgelig nogle rammer, der skal overholdes i forhold til at give læserne af online avisen en god oplevelse, når de besøger din online avis.

Med Facebook/instagram annoncering vil online avisen let og effektivt kunne markedsføres og dermed få flere og flere læsere. Vigtigst for at få læsere er dog, at der løbende kommer nye og spændende artikler, som læserne har lyst til at læse.

Går du med drømmen om din egen online avis, hører vi gerne fra dig.

Succes med Podi

Lad Podi forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

22 32 38 37

Analyse af hjemmeside