Hosting af hjemmeside og webshop

Hosting af hjemmeside

Hosting af hjemmeside og webshop – Søger du hosting af hjemmeside, så er det ikke nødvendigt at lede længere. Podi kan hjælpe dig med din webhosting. Podi kan kickstarte din hosting af hjemmeside. Der findes masser af mulige løsninger. Det kan være, at du allerede har en ny hjemmeside, som endnu ikke er kommet online. Du mangler derfor et webhotel efter dine behov og ønsker. Kontakt Podi, når du søger efter en stabil og billig datacenterleverandør.

Hosting af hjemmeside

Hosting – Kvalitet fremfor kvantitet

Hos Podi får du ikke alene mange valgmuligheder. Du får samtidig også super gode priser på professionelle hostingløsninger til din hjemmeside. Så kan du arbejde med det, som du er bedst til. Podi er klar til at levere hosting af din hjemmeside. Med hostingløsninger til din hjemmeside gør Podi det muligt for dig at løse alle udfordringer. Det er selvfølgelig vigtigt, at din ny hjemmeside kan fungere på det valgte webhotel. Så der er altså tale om flere forskellige ting. Hjemmesider opbygges forskelligt. Der findes flere programmeringssprog og systemer m.m. Din hostingløsning skal kunne klare lige præcis din hjemmeside. Det er Podi specialiseret i.

Hvordan virker det så? Først vælger du sammen med Podi en hostingløsning til din hjemmeside. Derefter kan du brande og markedsføre løsningerne, som om det var dine egne. Så er du klar til dine kunder. Når du sælger videre, indgår du og dine kunder aftaler. Podi er ikke med som mellemled, og er ikke synlig for dine kunder. Du kan vælge den hosting IT løsning, som passer dit koncept og produktstrategi optimalt. Derefter kan hostingløsningerne prisfastsættes og sælges videre med eget brand. Dermed undgår du betydelige opstartsomkostninger til datacenterfaciliteter.

Med Podi får du stabil hosting, som ikke bryder ned. Hos Podi er vores hosting konkurrencedygtig på pris og kvalitet. Podi giver dig state-of-the-art hosting, og har fingeren på pulsen. Hos Podi er vi på forkant med den nyeste udvikling og nyeste muligheder. Lad Podi rådgive dig om hardware og teknologi, så får du et overblik. Podi tilbyder dig den optimale hosting-oplevelse.

Succes med Podi

Lad Podi forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

22 32 38 37

Analyse af hjemmeside