Hvad koster en professionel hjemmeside?

Hvad koster en hjemmeside

Hvad koster en professionel hjemmeside? Det er et vidt begreb. En velfungerende hjemmeside er en vigtig del af ens tilstedeværelse på nettet og uden en hjemmeside, der er synlig forsvinder kunderne over til konkurrenterne. Men hvad koster en ny hjemmeside?

Hos Podi tilbyder vi en professionel hjemmeside til en start pris på 17.500-25.000 kr. Prisen varierer derudover afhængig af hjemmesiden og designets omfang. Vi brænder for at lave en velfungerende og skræddersyet hjemmeside til en god pris for vores kunder.

Hvad koster en hjemmeside

Hvad koster en professionel hjemmeside – Der er SEO optimeret?

Vi har fokus på, at brugervenligheden er i top for både dig og dine kunder samt at give dig et skræddersyet webdesign. Derfor laves vores hjemmesider igennem CMS-systemet WordPress. Dette giver dig mange muligheder i fremtiden for selv at redigere tekst, billeder og opslag på en overskuelig måde.  Systemet er let at tilgå og kræver ingen erfaring eller teknisk viden. Ud over det er WordPress det mest anerkendte CMS-system. Dette gør, at din hjemmeside er fremtidssikret.

Der er fokus på SEO optimering fra starten. Vi sørger for basal søgemaskineoptimering af alle dine sider på din nye hjemmeside og gør dig synlig i søgemaskinerne med de rigtige søgeord.

Samtidig sørger vi for at oprette en Google My Business profil til din virksomhed. Dette er en profil hos Google, som gør dig mere synlig på Google søgninger samt Maps. Profilen giver potentielle kunder lov til at interagere med din virksomhed igennem anmeldelser og spørgsmål. My Business giver dig mulighed for at tilføje og ændre information om din virksomhed, som brugerne ser, når de finder din virksomhed på søgemaskinerne. Dette er typisk priser, åbningstider, beliggenhed og lignende. Overordnet set er Google My Business et rigtig godt værktøj til opstart af din online marketing.

Webshop

Hvis du ønsker at sælge produkter på din hjemmeside eller give din nuværende side en løft, tilbyder Podi en Webshop løsning. Her er inkluderet en webshop samt 10 SEO optimeret sider til en pris fra typisk ca 50.000 kr. Ønsker man yderligere ydelser eller tilføjelser betales ekstra for dette.

Vi opfordrer til at vedligeholde sin hjemmeside løbende efterfølgende for at få det bedste resultat. Podi kan eventuelt tage sig af denne opgave.

Kontakt os på Tlf.: 22 32 38 37 eller på [email protected] for at få et tilbud på netop de, du har behov for.

Succes med Podi

Lad Podi forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

22 32 38 37

Analyse af hjemmeside