Skab resultater gennem markedsføring online

markedsføring online

Du har søgt på markedsføring online. Står du overfor at skulle i gang med, eller at opruste din markedsføring online? I så fald kan det give god mening at have fagfolk med indover.

Hos Podi står vi klar til at hjælpe dig og din forening, organisation eller virksomhed.

Vi har stor ekspertise indenfor markedsføring online. Dermed har vi den rette viden samt de rette kompetencer til at få jer og jeres budskab ud over rampen.

Sammen får vi jeres budskab ud til jeres nuværende såvel som potentielle kunder.

Vi har gennem tiden hjulpet mange andre virksomheder på tværs af mere eller mindre alle brancher med netop markedsføring online. Herigennem har vi opbygget en stor erfaring som vi har med i rygsækken.

Dette vil vi kunne trække på, når vi står overfor at skulle markedsføre din virksomhed eller forening.

Ingen opgave er for stor, for lille eller for kompliceret for os. Vi løser alle opgaver indenfor markedsføring online med et smil.

SoMe markedsføring

Professionalisme indenfor markedsføring online er i højsædet

Hos Podi har vi eksperter indenfor såvel SoMe som Google Ads. Desuden har vi egen tekstforfatter tilknyttet.

Desuden kan vi tilbyde udvikling af din nye webshop eller hjemmeside, ligesom at vores grafikere sidder klar til at opsætte alverdens tryksager som ligeledes kan trykkes gennem os.

I Podi får du med andre ord en full service virksomhed når det kommer til marketing og din digitale tilstedeværelse generelt. Du kan dermed, med fordel samle al din markedsføring sammen med din digitale tilstedeværelse hos os i Podi.

Vi går professionelt ind til en hver opgave og rapporterer månedligt til dig om dine resultater. På den måde er du også forsikret i, at dit budget til markedsføring ikke blot render ud i sandet, men faktisk genererer resultater.

Det er dog vigtigt at understrege at al markedsføring ikke nødvendigvis kan måles direkte på salget.

Dele af din markedsføring bør nemlig også handle om branding – Altså om at udbrede kendskabet til din virksomhed eller forening.

Derfor måler vi også på hvor langt din markedsføring når ud, hvor mange reaktioner markedsføringen på de sociale medier får, samt hvor mange klik du får ind til din hjemmeside, bookingplatform eller lignende.

Du er til hver en tid velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder eller for at få et uforpligtende tilbud på din markedsføring eller måske din nye hjemmeside eller webshop. Vi kan kontaktes på mail: [email protected] eller telefon: 22 32 38 37.

SoMe markedsføring

Succes med Podi

Lad Podi forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

22 32 38 37

Analyse af hjemmeside