Markedsføring via sociale medier

Markedsføring via sociale medier

Markedsføring via sociale medier – I en moderne verden, hvor alt nærmest foregår via mobil, tablet eller computer, er det de færreste forbrugere, der ikke også færdes på social media platforme som Facebook, Instagram, Youtube eller noget helt fjerde.

Det er derfor sund fornuft, at man som virksomhed også sørger for at være til stede på en eller flere af disse medier med henblik på at kommunikere og markedsføre sig overfor eksisterende såvel som nye kundeemner.

Det skal dog give mening for jer, virksomheden og ikke mindst jeres målgruppe, hvorfor det naturligvis også er helt ulogisk at bruge en masse kræfter på Instagram, hvis lige netop jeres kunder befinder sig på Facebook.

Vi kan hjælpe med din markedsføring via sociale medier

Hos Podi ved vi, at det kan være rigtig svært at gennemskue, hvor det kan være en god idé at markedsføre sig. Og især hvordan man egentlig markedsfører sig bedst muligt i forhold til ROI.
Som et professionelt SoMe-bureau, har vi stor erfaring med markedsføring via sociale medier. Derfor kan vi være jer behjælpelige fra starten.

I et tæt samarbejde med jer udarbejder vi en optimal strategi til anvendelse i eksekveringsfasen. Det vil sige hvor der skal postes, kommunikeres og en masse andre ting, der styrker jeres tilstedeværelse.

Planlægning giver succes på SoMe – Hemmeligheden er at planlægge godt indhold. Yderligere skal vi være vedholdenhed i kommunikationen med en klar strategi og klart definerede målgrupper.

Vi starter med at sætte mål for din tilstedeværelse på de socialemedier. Dernæst skal vi sikre os, at vi benytter de rette sociale medier i forhold til hvor din målgruppe befinder sig. Dernæst laver vi et årshjul for din virksomheds aktiviteter på de sociale medier. Endelig måler vi løbende på resultaterne, som vi vurderer og analyserer. Ud fra dette tilpasser vi løbende din markedsføring – derved får du det bedst mulige resultat.

Kontakt os venligst på Tlf.: 22 32 38 37 eller på [email protected]

Succes med Podi

Lad Podi forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

22 32 38 37

Analyse af hjemmeside