Markedsføringsstrategi, der skaber overblik og fokus

Markedsføringsstrategi

Du har sikkert allerede nogle ambitiøse målsætninger for din virksomhed. Du er måske også vant til at definere og formulere markedsføringsstrategier. Men når det gælder en online eller digital markedsføringsstrategi, så kan det være vanskeligt at lave en marketingplan med et årshjul, der er realistisk.

Hos Podi kan du få brugbar rådgivning, der skaber overblik over dine onlineaktiviteter. Samtidig hjælper vi dig til at fokusere på de mest indbringende produkter og dine bedste kunder.

Det at have en effektiv online markedsføringsstrategi kan øge dine chancer for at opnå positive resultater med din onlinemarketing. Hos Podi har vi hjulpet mange kunder til at blive klogere på deres marked og den målgruppe, de reklamerer overfor. Det har stor betydning, når man planlægger firmaets indtræden på markedet.

I opstartsfasen er det afgørende, at man analyserer de eksterne faktorer, der kan påvirke ens virksomhed. Der kan være nogle barrierer, man skal kende for at kunne overvinde dem. På den anden side er det enorm vigtigt, at man også holder sig nogle interne forhold for øje. Der kan være visse svagheder i form af virksomhedens distributionskanaler, logistik eller finansieringsmuligheder.

Hos Podi får du et 360 graders billede af de forhold, som kan have en indvirkning på firmaets performance. Det skaber en online markedsføringsstrategi, der virker.

Formulér din digitale markedsføringsstrategi i samarbejde med Podi

For at hjælpe dig til at sætte klare, målbare og realistiske mål kigger vi din markedsposition efter i sømmene. Vi analyserer din målgruppe for at se, hvordan vi bedst kan nå ud til dem med dit budskab. Vi finder ud af, hvordan vi kan differentiere dine produkter og ydelser fra dine konkurrenter. Samt analyserer hvordan din hjemmeside/webshop klarer sig i forhold til teknisk SEO, sproglig SEO samt off-site SEO.

På den måde definerer vi dit salgsargument ud fra konkrete strategiske overvejelser. Derefter kan vi planlægge nogle helt specifikke marketingaktiviteter og kampagner. Vi kan fx afdække, hvilke digitale platforme der bedst egner sig til at kommunikere med din målgruppe på en effektiv måde. Som du kan høre, kan vi identificere mange forhold, du kan udnytte til at styrke og udbygge din markedsposition.

Kontakt Podi på Tlf.: 22323837 for en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig med din hjemmeside eller webshop.

Succes med Podi

Lad Podi forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

22 32 38 37

Analyse af hjemmeside