Marketing bureau Aalborg og resten af Nordjylland

Marketing bureau Aalborg

Marketing bureau Aalborg og Nordjylland – Når der skal laves fokuseret markedsføring og kommunikation, giver det altid rigtig god mening at alliere sig med et dygtigt marketing bureau med referencerne i orden og håndgribelige resultater at vise frem.

Det behøver nemlig ikke kun at dreje sig om storstilede kampagner med smukt udførte annoncer og TV-reklamer i særklasse, hvis man som virksomhed vælger at søge råd hos et professionelt marketing bureau.

Der kan således være behov for hjælp til social media marketing, udarbejdelse af enkelte avisannoncer, større landsdækkende kampagner eller noget helt tredje.

I den verden, vi kalder markedsføring er synlighed alfa og omega og her er ingen tiltag hverken for store eller for små.

Markedsføringstiltag er nemlig det, der adskiller jer fra jeres umiddelbare konkurrenter og et gennemarbejdet og kreativt fremstød kan være det, der får jeres kunder til at huske jer fremover.

Mand sidder ved computer

Moderne marketing bureau nord for Aalborg – markedsføring i øjenhøjde

Markedsføring anno 2016 ser markant anderledes ud, end det gjorde for 10, 20 og 30 år siden, hvor både forbrugere og virksomheder ligeledes har ændret sig markant. Med internettets seriøse indtog i forbrugernes dagligdag, har virksomheder været nødsaget til at gentænke deres eksisterende planer og strategier med henblik på at tilpasse dem den digitale kontekst. Netop derfor er der også i stigende grad blevet behov for specialiserede digital marketing bureauer, der hver især forstår de markedsføringsværktøjer, der anvendes i denne – yderst moderne – kontekst. Ord som SoMe marketing, SEO, SEM og AdWords er blevet centrale begreber i den verden, der er markedsføring, hvor der findes eksperter med hver deres speciale indenfor den digitale markedsføringsværktøjskasse.

Professionelt marketing bureau

Hos Podi har vi specialiseret os i social media marketing, men det er naturligvis ikke det eneste, vi kan. Udover vores ekspertise i denne type markedsføring, har vi erfaring med konsulentarbejde, i forhold til strømligning af virksomheders visuelle og kommunikative udtryk. Vi har samarbejdet med en lang række virksomheder, der af forskellige årsager har valgt at konsultere erfarne markedsføringsfolk, der kunne hjælpe til at skabe digital tilstedeværelse, flere kunder i ”butikken” eller noget helt tredje.

Vi hjælper ambitiøse virksomheder med at opnå online synlighed og har således erfaring med lokale, landsdækkende og internationale markedsføringsplaner. Med udgangspunkt i virksomhedens missioner og visioner og jeres idéer og ønsker, sørger vi for at skabe en synergi imellem jeres visuelle udtryk og jeres kommunikative profil. Vi har vores faste base i hjertet af den nordjyske hovedstad, Aalborg men har kunder i hele landet. Hos Podi sætter vi en ære i altid at levere gennemarbejdede løsninger, der skaber værdi for jeres virksomhed, både nu og fremover. Her er ingen opgaver for små og uanset om I har en klar idé om, hvad næste skridt for jeres virksomhed er, eller om I har brug for at høre vores idéer til, hvad en mulig løsning kan være, står vi naturligvis klar med rådgivning.

For en uforpligtende snak om jeres muligheder for markedsføring via sociale medier, kontakt os allerede i dag – vi glæder os til at fortælle, hvordan vi kan skabe værdi for jeres virksomhed.

Kontakt os venligst på Tlf.: 22 32 38 37 eller på [email protected]

Mand sidder ved computer

Succes med Podi

Lad Podi forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

22 32 38 37

Analyse af hjemmeside