Podi
– dit personlige webbureau

Vi sætter din virksomhed
i centrum

Hvad vi vil

Hos Podi er det altafgørende at skabe gennemskuelige produkter og løsninger. Vi inkluderer derfor altid dig i processen, og vægter den ærlige kommunikation utroligt højt. Hos os er I altid 100% sikre på, at vi ikke sælger jer noget, I ikke kan bruge.

 

Vi gør det let for dig

Vi bestræber os på, at gøre det let for dig som kunde, at kunne følge med i processen uanset om, det handler om at opbygge en hjemmeside, skabe synlighed på nettet eller opnå en succesfuld tilstedeværelse på sociale medier.

Samtidig sørger vi også for, at du kan fokusere på din forretning og det, du er bedst til, mens vi klarer det “kedelige” arbejde for dig.

Hvad vi kan

Vi tilbyder totalløsninger indenfor digital tilstedeværelse og social media marketing. Vi lægger grundstenene for jeres succes, og kan derfor sørge for hjemmesider, webshops, søgemaskineoptimering, Google Ads, SoMe annoncering og grafisk arbejde.

Når vi indgår et samarbejde omkring vores ydelser, udarbejder vi derfor også en solid samarbejdsplan, så vi er enige om vores forventninger og målsætninger. Dermed sørger vi for, at vi får præcis, hvad du behøver, og at dine digitale drømme og grafiske visioner bliver mødt.

Gennemsigtigt og gennemført

Vi lægger ikke skjul på, at resultaterne af en god markedsføring ikke kommer i løbet af få dage, uanset om det er via en ny hjemmeside, sociale medier, andet online markedsføring. Til gengæld kan vi garantere jer, at resultaterne VIL komme i løbet af en relativt kort periode med intensiv markedsføring og vedligeholdelse af denne indsats.

Med et erfarent og uddannet team står vi klar som jeres nye samarbejdspartner, og finder den mest succesfulde løsning for jeres drømme, ambitioner og identitet. Vi leder jer sikkert på vej til at træde ind på det digitale verdenskort.

Ungt bureau men stor erfaring

Podi er et ungt bureau, men med stor erfaring fra den digitale verden. Hos Podi er vi præget af vores nordjyske rødder, derfor vil også opleve en ærlighed og professionel passion som kunde.

Vores målsætning har fra første dag været at skabe resultater for vores kunder uden at kunderne skulle “bindes” af lange kontrakter. Vi ønsker kun glade og tilfredse kunder, dette sker kun når vi hos Podi lever op til vores kunder ønsker og krav samt at vi giver kunden lidt mere end kunden forventer af os.

Hos Podi er vi klar over, at kunden er vores løn. Derfor vil du opleve en nærhed og passion fra alle kollegaer i Podi.

Vi laver også
andre ting.

Sådan kan du også opleve os

Vi arrangerer mange forskellige events og arrangementer for kunder, personale, venner af huset eller andet godtfolk. Vi elsker, at hygge os samtidig med at vi hjælper vores kunder med deres forretning.

Podi pokaler

Succes med Podi

Lad Podi forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

22 32 38 37

Analyse af hjemmeside