Online markedsføring
– Lad Podi hjælpe dig til succes med annoncering

Google Ads

Med Google Annoncering skaber vi broen mellem dine kunder og din virksomhed.

Læs mere

Facebook annonceringer

Med Facebook annoncering skaber vi synlighed og kendskab til dit brand.

Læs mere

Instagram annonceringer

Vi opretter unikke og visuelle annoncer på Instagram med høj kvalitet på billederne.

Læs mere

LinkedIn

Vi opretter unikke og visuelle annoncer på LinkedIn med høj kvalitet på billederne.

Læs mere

Dine fordele
hos Podi

01

Grundig analyse – giver gode resultater

Ethvert samarbejde med Podi starter med en grundig analyse af din virksomheds behov. Vi kigger på hvem din målgruppe og konkurrenter er. Vi analyserer din virksomheds USP’ere osv. Alt dette munder ud i et årshjul, der sikrer, at det rigtige kommunikeres på de rigtige tidspunkter.

02

Vi skaber trafik

Med en annonceringsaftale hos Podi gør vi dig synlig overfor din målgruppe uanset, om du har en hjemmeside eller en webshop. Vi tager udgangspunkt i en onlinestrategi specifikt for din virksomhed. Præcis og målrettet annoncering, der giver bedre relation til dine kunder.

03

Ingen binding

Vi ønsker kun glade kunder, derfor har vi ingen binding på vores annonceringsaftaler. Der betales en fast pris for administration af annonceringen. Selve forbruget i kroner til annoncering kører direkte fra kundens eget kreditkort.

04

Målbare resultater

En grundig analyse danner baggrund for annonceringen. Løbende bliver annonceringen optimeret og tilpasset. Med udgangspunkt i et årshjul bliver der hver måned udarbejdet annoncering i henhold til indgået aftale. Hver måned modtager man en fyldestgørende rapport, der dokumenterer resultaterne.

Vi er parate til at udvikle på dine digitale drømme

Vi skræddersyer online annoncering i høj kvalitet, så både du og dine besøgende kan få stor gavn af den. Vi inkluderer altid dig i processen, så annonceringen passer netop dine visioner.

Vi lægger stor vægt på at fremme jeres tilstedeværelse på Google, Facebook, Instagram og LinkedIn. Dermed skaber vi en tydelig præsentation af jer på jeres digitale platforme. Men vi fokuserer også på jer som virksomhed, og ønsker at skabe et produkt, der afspejler jer bedst muligt. Derfor samarbejder vi med jer i øjenhøjde, så vi fælles kan udvikle, eller renovere, jeres hjem online.

Succes med Podi

Lad Podi forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

22 32 38 37

Analyse af hjemmeside