Online marketingbureau – vi styrker din tilstedeværelse online

Online marketingbureau

Måske er du ved at foretage et grundigt baggrundstjek af forskellige marketing bureauer. Det er ikke overraskende, at din søgning har ført dig ind på vores hjemmeside. Podi er et online marketingbureau med et alsidigt team af medarbejdere, som har stor erfaring med de marketingaktiviteter, som kan styrke din tilstedeværelse online.

 

Som online marketingbureau har vi fokus på at betjene vores kunder i Aalborg og Nordjylland, men vores kundekreds omfatter hele Jylland, Fyn og Sjælland. Med andre ord hjælper vi kunder i hele Danmark.

Podi er et velkendt online marketingbureau. Vi tilbyder blandt andet annoncering på Google, Facebook og LinkedIn. Vi er også et webbureau, hvor vi designer og producerer lækre hjemmesider. Vi kan også udvikle en webshop til din virksomhed.

 

Derudover tilbyder vi også indbyggede billet- og bookingsystemer. Som du kan konstatere, er vi et meget alsidigt online marketing bureau. Det skyldes, vores kompetente team af fastansatte og freelancere, som besidder stor ekspertise inden for markedsføring og online strategi. Du skal bare booke et uforpligtende møde hos os. På den måde kan du selv opleve, hvor dygtige og imødekommende vores medarbejdere er. Vi arbejder altid engageret og fokuseret. Det er altid vores mål at skabe den bedste løsning, fordi den er tilpasset din virksomheds behov.

Sociale medier på tastatur

Podi – Et dynamisk online marketingbureau

Ud over online annoncering tilbyder vi også søgemaskineoptimering eller SEO. Den søgemaskineoptimering, vi foretager, skaber kontinuerlig trafik til din webside. Det opnår vi ved at gøre det nemt for søgemaskiner som Google at læse dine sider.

Vi udarbejder grundige SEO-analyser, hvor vi identificerer de nøgleord og vendinger, dine kunder søger på. På den måde bliver din virksomhed, dine produkter og serviceydelser vist i forbindelse med relevante søgninger.

Det betyder altså, at vi udstyrer din hjemmeside med SEO-sider, der øger den relevante trafik på din hjemmeside. Således får du ikke kun flere besøgende, men også flere betalende kunder.

Kontakt Podi på Tlf.: 22323837 for en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig med din hjemmeside eller webshop.

Succes med Podi

Lad Podi forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

22 32 38 37

Analyse af hjemmeside