Professionel hjemmeside

Ny hjemmeside

Ny professionel hjemmeside – Hos Podi er vi klar til at hjælpe dig med en digital løsning til fornuftige penge. Vi er et mindre digitalt marketing bureau, der er bosat i Brønderslev. Podi Som digitalt marketing bureau beskæftiger sig med udvikling og design af hjemmesider, samt velfungerende webshops igennem WordPress. Vi tilbyder hosting af din hjemmeside, hvilket giver dig fuld ejerskab over din hjemmeside.

Vi arbejder både med små og sågar store virksomheder rundt om i landet. Vi ligger fokus på et godt sammenarbejde med vores kunder, og vi stræber altid efter at finde den rigtige pris, til vores kundes behov.  En hjemmeside hos os indeholder altid som minimum 10 SEO optimerede sider.. Ydligere tilbyder vi effektiv Google og Facebook annoncering, hvis vi skal give din hjemmeside eller dine produkter et pust i popularitet.

To computere

Ny professionel hjemmeside i WordPress

Hos Podi laver vi vores webløsninger igennem WordPress, da dette er det største og mest brugervenlige open source CMS system på markedet. Dette vil betyde, at det også bliver nemt for dig som bruger at ændre indhold på din hjemmeside på et senere tidspunkt, uden teknisk kunnen. Sammen med wordpress sikrer vi os at din hjemmeside altid er opdateret og fremtidssikret.

Tag en snak med os, hvis du har en god idé du gerne vil have realiseret. så sidder vi klar til at hjælpe dig med at skabe et professionelt design, der passer til din virksomhed. En troværdig og konkret præsentation af sin virksomhed rigtig online, er blevet særdeles vigtigt.

Derfor sørger vi hos Podi for at laver din webløsning helt fra bunden, der repræsenterer din virksomhed bedst muligt. Et responsivt design, så hjemmesiden passer til både telefoner og tablets, er vigtigt. Både for besøgende, men ligeledes i Googles indeksering. Derfor sørger vi for, at vores produkter er fuldt ud er tilpasset såvel mobiler som tablets.

Vi designer alle vores hjemmesider efter vores kunders ønsker og prioriteter. Vi leverer altid SEO tekster sammen med vores hjemmesider og webshops med mindre at andet er aftalt.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om dine behov og ønsker – Tlf.: 22323837

Succes med Podi

Lad Podi forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

22 32 38 37

Analyse af hjemmeside