Professionel webshop

Professionel webshop

Professionel webshop – Mangler du en webshop-løsning til din virksomhed? Hos Podi tilbyder vi webshopløsninger, som er skræddersyet til netop din virksomheds behov, både i forhold til funktionalitet og design. Uanset dine tekniske kompetencer kan vi skabe en løsning, som tilgodeser både dine og din virksomheds behov.

Du kan udvide din nuværende WordPress hjemmeside med webshop, men vi tilbyder også at lave en ny hjemmeside med webshop i eksempelvis WordPress og WooCommerce til en fornuftig pris. WooCommerce er et populært WordPress-plugin, som gør det muligt at sælge fysiske såvel som digitale varer.

Det er ligeledes muligt at integrere forskellige funktionaliteter, eksempelvis kassesystemer, regnskabsprogrammer, Dankortbetaling eller øvrige kreditkort. Der kan ligeledes integreres pakkelabels og pick-up points.

Der findes også andre systemer til webshops, blandt andet Magento, Shopify og Prestashop. Foretrækker du et bestemt system på baggrund af funktionalitet, tidligere kendskab eller andet, kan vi selvfølgelig imødekomme dine fortrukne præferencer.

Lækker webshop

Professionel webshop med valgfrit design

Vi har stor erfaring med professionelle webshops for vores kunder og vi har forståelse for, at kunderne er forskellige såvel som hjemmesiderne. Derfor tilbyder vi både skabeloner og skræddersyede design baseret på dine ønsker. Dit valg påvirker naturligvis prisen. Et skræddersyet design kræver flere møder med dig, da vi skal have specificeret krav og ønsker til design såvel som funktionalitet. Til gengæld får du en helt ny og unik webshop, som passer til netop din virksomheds behov såvel som målgruppe.

Der findes mange forskellige skabeloner, som kan give dig et flot resultat i sidste ende. Det kan dog være nødvendigt at gå på kompromis med design og funktionalitet. For nyopstartede virksomheder kan det dog være en fordel med en skabelon. Man kan hermed starte virksomhedens salg på en mere sparsom måde.

Det er muligt at videreudvikle sin skabelon-webshop senere hen til en mere unik løsning. Både WordPress og WooCommerce muliggør ændringer i design såvel som funktionalitet.

Kontakt os gerne på Tlf.: 22 32 38 37 eller på [email protected] for en uforpligtende snak om hvordan din kommende webshop skal fungere og designes.

Succes med Podi

Lad Podi forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

22 32 38 37

Analyse af hjemmeside