Forstå SEO optimering

Hvis du ønsker at blive klogere på SEO optimering, så læs med her. Hos Podi har vi nemlig stor ekspertise indenfor SEO optimering.

Dette emne dækker imidlertid over et stort og relativt komplekst område. Man kan dog hovedsageligt skære det op i to dele.

Dels er der den tekniske søgemaskineoptimering. Dette omhandler selve opbygningen og indmaden i den givne hjemmeside eller webshop.

Kort sagt er det den enkelte brugers oplevelse der er i spil her. Det drejer sig nemlig blandt andet om sidens hastighed samt fejl, eller helst manglen på dem.

Jo færre fejl en hjemmesiden har, jo bedre klarer den sig generelt indenfor teknisk søgemaskineoptimering.

Fejl kan for eksempel tælle ting som såkaldte døde sider, manglende indhold eller langsomme sider.

Når du vælger Podi som din samarbejdspartner, så gennemgår vi naturligvis gerne din hjemmesiden. På den måde kan vi tjekke om alt er som det bør være.

Eventuelle fejl i den tekniske SEO optimering rettes med det samme

Skulle vi finde fejl, så udbedre og løser vi naturligvis disse. Med os som din samarbejdspartner er du således godt på vej til at få en god og gennemarbejdet teknisk SEO optimering.

Udover den tekniske del er der også en anden del. Her handler det i stedet om søgeordsanalysen. Ud fra de valgte søgeord laves der nu oplæg på en række forskellige tekster.

Herefter skrives teksterne ud fra de krav som søgemaskinerne har sat. Her tages der desuden udgangspunkt i det valgte nøgleord.

Når disse tekster er skrevet, så sendes de til godkendelse ved den enkelte kunde. Når de er godkendte ligges teksterne enkeltvis op på hjemmesidens back end.

Når den er sat korrekt op er den klar til udgivelse. Herefter tager det dog noget tid. Da søgemaskinerne først skal indeksere hjemmesiden og lignende.

Derfor er det som regel først efter et halvt år at man begynder at kunne se resultater. De endelige resultater foreligger dog først efter 1 – 1 ½ år.

I er til hver en tid velkommen til at kontakte os for at høre mere om jeres muligheder, eller for at få et uforpligtende tilbud på din markedsføring eller måske din nye hjemmeside eller webshop. Vi kan kontaktes på mail: [email protected] eller telefon: 22 32 38 37.

Succes med Podi

Lad Podi forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

22 32 38 37

Analyse af hjemmeside