Søgeordsanalyse Google

Søgeordsanalyse Google

En søgeordsanalyse Google ligger til grund for flere forskellige ting indenfor markedsføring. En søgeordsanalyse Google kan nemlig anvendes på flere forskellige måder.

Det siger næsten sig selv, at det naturligvis mest af alt har med søgemaskinerne at gøre. Det vil sige Google, Bing, Yahoo og lignende steder.

Denne analyse udarbejdes ud fra den givne virksomhed. Man går ganske enkelt ind og ser på relevante søgeord indenfor branchen, det geografiske område som virksomheden dækker og lignende.

Herefter udvælges de søgeord som er mest attraktive. Her indgår dels hvor mange søgninger der er på det pågældende ord. Det er dog også vigtigt at tage konkurrencen på det enkelte ord in mente.

Her i Podi vil vi dog ofte gøre det sådan at vi finder alle relevante ord som der søges på. Herefter vil vi så sende denne liste ud til den givne virksomhed.

Her kan virksomheden så udvælge de nøgleord de mener er vigtigst at slå på. Alt efter hvor mange der vælges vil vi eventuelt indsnævre de valgte nøgleord ud fra relevans og konkurrencen på det enkelte ord.

SEO optimering

Vigtigheden af en professionel søgeordsanalyse Google

Det kan ikke siges nok hvor vigtigt det er at få udarbejdet en gennemarbejdet og professionel søgeordsanalyse Google. Dette er du imidlertid sikret hvis du vælger os hos Podi til opgaven.

Når kvaliteten er i orden er grundstenene lagt for gode resultater hvad angår blandt andet SEO og Google Ads.

Vi går til hver en tid professionelt til værks. Uanset om det er ovenstående eller andre opgaver.

Hos Podi laver vi nemlig også meget andet. Vi kan for eksempel tilbyde stor ekspertise indenfor online markedsføring.

Desuden sidder vores udviklere klar til at lave indbydende hjemmesider og webshops til dig og andre kunder. Hertil kan der naturligvis bygges forskellige integrationer på.

Mulighederne er således mange når du vælger at samarbejde med os her hos podi.

I er til hver en tid velkommen til at kontakte os for at høre mere om jeres muligheder, eller for at få et uforpligtende tilbud på din markedsføring eller måske din nye hjemmeside eller webshop. Vi kan kontaktes på mail: [email protected] eller telefon: 22 32 38 37.

SEO optimering

Succes med Podi

Lad Podi forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

22 32 38 37

Analyse af hjemmeside