Søgeordsanalyse – Find de søgeord, der konverterer

Søgeordsanalyse

Det ser ud til, at du har en grundlæggende forståelse af søgemaskineoptimering. Det er måske derfor, at du nu har søgt på søgeordsanalyse. Muligvis har du tænkt dig at finde gode søgeord med henblik på at øge trafikken på din hjemmeside. Vi ved, at du kan nå langt, hvis du investerer den tid, en sådan opgave kræver. På den anden side kan du vælge at overlade denne tidskrævende opgave til SEO-eksperterne hos os. Podi er nemlig et SEO-bureau, hvor vi daglig foretager effektive SEO-analyser for vores kunder.

Der er nogle, der tror, at det kan svare sig at spare nogle penge ved selv at finde frem til de søgeord, man mener, er brugbare. Men når man tænker på, at man faktisk kan gå glip af relevant trafik på ens hjemmeside, hvis man rammer forbi, så giver det god mening, at man allierer sig med Podi.

En udførlig og dybdegående søgeordsanalyse kan danne grundlag for din virksomheds synlighed i søgemaskinerne. Derfor må du ikke lade prisen afgøre, om du vil bruge vores ydelser eller ej. Du skal dog vide, at vores pris er lavere, end du måske går og tror.

Ring til os og book et uforpligtende kaffemøde. Hos Podi kan vi lave en søgeordsanalyse og SEO optimering, der ikke alene øger trafik til din hjemmeside, men også forbedre din konverteringsrate. Det har stor betydning, fordi det ikke kun er et spørgsmål om at få flere besøgende. Du ønsker sikkert, at dine besøgende bliver til betalende kunder. Det kan vi sørge for ved hjælp af en grundig søgeordsanalyse og gode SEO tekster, der er opsat korrekt. Endelig skal den tekniske SEO selvfølgelig også være helt i top. Selvfølgelig er der flere andre faktorer, der spiller ind på din konverteringsrate, men det begynder alligevel med en grundig SEO-analyse, som grundlag for et god resultat på sigt.

Lup over Google logo

Bestil en dybdegående søgeordsanalyse hos Podi

Med en detaljeret analyse kan vi hjælpe dig til at afdække de ord, som din virksomhed skal findes på. Det sørger vi for ved at kigge på søgeordenes høje søgevolume, relevans og besøgsværdi.

På den måde kan vi udvælge de ord, som har størst potentiale for at trække besøgende til dit website. Noget andet, som er meget væsentligt, er at udvælge og prioritere ord, hvor konkurrencen ligger på et lavt niveau., men der stadig er god volumen i antal søgninger. Dette kan sikre din virksomhed en bedre rangering og placering i søgemaskinerne. Det kan vi klare for dig hos Podi.

Kontakt Podi på Tlf.: 22323837 for en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig med din hjemmeside eller webshop.

Succes med Podi

Lad Podi forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

22 32 38 37

Analyse af hjemmeside