SoMe bureau

SoMe bureau

SoMe bureau, der håndterer virksomhedens markedsføring på sociale medier

Podi kan stå for jeres markedsføring på de sociale medier. I samarbejde med jer udarbejdes en digital strategi med udgangspunkt i jeres mål og identitet. Vi skaber resultaterne, så du kan have fokus på din virksomhed.

Markedsføring på de sociale medier og især Facebook annoncering er netop noget, som vi i facebookbureauet Podi er eksperter i. Vi har hjulpet både mindre og større virksomheder med at blive mere synlige på de sociale medier. Det har betydet, at vores kunder har fået nye kunder, som de før gik glip af.

Når en virksomhed kigger på budgettet til markedsføring, er det vigtigt at placere pengene der, hvor de har størst effekt.

Teknologien udvikler sig hele tiden og de platforme, der tidligere har fungeret, er muligvis ikke de bedste mere. Ved at bruge sociale medier sikrer man, at ens virksomhed bliver synlig der, hvor kunderne er.

Facebook er det største sociale medie med ca. 4 millioner brugere i Danmark. Det er derfor helt sikkert, at din målgruppe er til stede der.

En masse SoMe relaterede ord i en trekant

Det er billigere end du tror at bruge et SoMe bureau

Omkostninger til annoncering på Facebook er godt givet ud, da du for relativt få penge, kan ramme din målgruppe. Da Facebook er et digitalt medie, hvor der samles rigtig meget data, har man efterfølgende mulighed for at få et meget detaljeret indblik i resultaterne.

Dette er en af de store forskelle i forhold til f.eks. tv-reklamer, radiospots og avisannoncer, hvor man ikke på samme måde kan vide præcis, hvor mange der har set annoncen, og efterfølgende har klikket ind på hjemmesiden.

Facebook er derfor et fantastisk kommunikationsværktøj for langt de fleste virksomheder og organisationer. Bruges Facebook markedsføring aktivt og strategisk korrekt, får I stor branding værdi og øget konvertering.

Podi skaber værdi for din virksomhed, ved at tilbyde effektiv og billig reklame på sociale medier.

Kontakt os gerne på Tlf.: 22 32 38 37 eller på [email protected]

Succes med Podi

Lad Podi forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

22 32 38 37

Analyse af hjemmeside