Gode tips til SoMe markedsføring

SoMe markedsføring

Hos Podi har vi stor ekspertise indenfor SoMe markedsføring. Vi har gennem årene opnået gode resultater for en lang række virksomheder indenfor SoMe markedsføring.

Den dag i dag er SoMe markedsføring en underlig størrelse. Det er den fordi der i dag er så mange medier at forholde sig til.

For år tilbage var der kun nogle ganske få medier at forholde sig til. Dengang drejede det sig mest om Facebook. Den dag i dag er medier som Instagram, LinkedIn og Twitter mere eller mindre indhentet Facebook.

Senest er der kommet medier som TikTok på banen og i fremtiden vil der uden tvivl komme endnu flere frem.

Når du står for virksomhedens SoMe markedsføring er det derfor også med at have tungen lige i munden.

Sociale medier på tastatur

Lad os om jeres SoMe markedsføring

Du og din virksomhed kan dog slippe for besværet. Hos Podi varetager vi allerede den dag i dag adskillige virksomheders opgaver indenfor marketing.

Erfaring har vi dermed nok af og vi benytter os hellere end gerne af den til at styrke jeres tilstedeværelse på de sociale medier.

Omfanget af vores opgave er naturligvis helt op til jer. Vi kan både styre et enkelt medie eller samtlige medier.

Det giver dog normalvis en rigtig god synergi effekt hvis alle sociale medier varetages af den samme. På den måde kan man lettest muligt fremstå med én fælles identitet.

Vi vil i tæt samarbejde med jer lave en markedsføringsplan for jeres SoMe markedsføring. Dette sikre dels at det stadig er jer der sidder for bordenden. Samtidig sikre det at den rette kampagne kommer ud til det rette segment, altså det rette sociale medie.

I er til hver en tid velkommen til at kontakte os for at høre mere om jeres muligheder, eller for at få et uforpligtende tilbud på din markedsføring eller måske din nye hjemmeside eller webshop. Vi kan kontaktes på mail: [email protected] eller telefon: 22 32 38 37.

Sociale medier på tastatur

Succes med Podi

Lad Podi forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

22 32 38 37

Analyse af hjemmeside