Webbureau Aalborg

Webbureau Aalborg

Webbureau Aalborg og resten af Nordjylland – Hos Podi kan vi nemt og hurtigt lave en hjemmeside eller webshop til dig, så kontakt os idag, og få lavet en professionel hjemmeside, der er synlig, når dine potentielle kunder leder efter dine ydelser og produkter. Vi yder professionel vejledning gennem hele processen, om det er i ideudviklingsfasen eller i implementeringsfasen, så står vi klar til at hjælpe dig godt på vej med din nye hjemmeside, webshop, billetsystem eller bookingsystem til hoteller, kroer og lignende.

Vi laver en hjemmeside til dig der er 100% responsiv og sat op i wordpress. Hvilket vil sige, at du nemt selv kan lave opslag eller indlæg på din hjemmeside. Det er fundamentalt at man i dag har en responsiv hjemmeside, da en stor del af ens besøgende brugere er på en smartphone. Så ring til os idag og kom foran dine konkurrenter.

Professionelt webbureau

Professionelt webbureau nord for Aalborg

Med WordPress får du en responsiv hjemmeside med et kontrolpanel, som du kan tilgå overalt. Dette kræver ingen installation og er nemt at bruge. Du får en professionel hjemmeside, med et hav af muligheder og en brugeroverflade, som du hurtigt lære at kende.

Vidste du, at en responsiv hjemmeside får en topplacering på Google? Ja det er rigtigt, Google prioriterer responsive hjemmesider over ikke responsive hjemmesider. Google ved hvis du sidder på en smartphone, og vil derfor altid placere responsive hjemmesider højere end hjemmesider, som ikke er responsive.

Så kom foran dine konkurrenter i dag, med en responsiv hjemmeside lavet i wordpress!

Når du kontakter Podi Webbureau, sætter vi os ned og finder ud af, hvad det præcist er der skal med på din hjemmeside af indhold og funktioner. Vi kommer så med en pris, hvilket er et engangsbeløb. Når hjemmesiden er færdig, og du som kunde er tilfreds, sender vi en faktura. Når den er betalt, overdrager vi WordPress hjemmesiden til dig. Når den er lavet i WordPress, har du store muligheder for selv at rette ting på din hjemmeside. Det er super nemt at rette/tilføje tekst, billeder og opslag.

Kontakt os for en uforpligtende snak på Tlf.: 23 64 39 39 eller på [email protected] – Eller kig ind på vores kontor på Bredgade 35 i Brønderslev – Vi glæder os til at hjælpe dig

Succes med Podi

Lad Podi forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

22 32 38 37

Analyse af hjemmeside