Webbureau Aarhus – Vi kommer i hele landet

Webbureau Aarhus

Webbureau Aarhus – Har dit firma en hjemmeside, som ikke længere er tidssvarende? Efterspørger du en webshop? Mangler din hjemmeside et billetsystem eller bookingsystem? Så er det ikke overraskende, at du har fundet frem til os.

Podi er et webbureau, hvor du kan få lavet en professionel hjemmeside med alle de funktioner, du skal have. Vi er et anerkendt webbureau, der laver hjemmesider i WordPress, Webshops i Woocommerce samt billetsystemer og bookingsystemer til f.eks. take away bestillinger i restautionsbranchen. Vi bygger altid sitene fra bunden og benytter os aldrig af skabeloner.

Hos Podi yder vi professionel vejledning gennem hele processen. Du har sikkert mange idéer og spekulerer måske på, om de kan føres ud i livet. Vi kan forsikre dig om, at vi nok skal sørge for, at din nye hjemmeside bliver lige så lækker og responsiv, som du kunne tænke dig.

Vi har som beskrevet tidligere valgt at lave hjemmesider i WordPress. På den måde får du en brugervenlig hjemmeside, der er nemt at opdatere og holde ved lige. Hjemmesiden bliver udstyret med et kontrolpanel, der gør det nemt for dig at rette tekst samt tilføje billeder og opslag. For os er det afgørende, at du føler, at vi lytter til dig og designer hjemmesiden efter dine behov, ønsker og anvisninger. Derfor er det altid dig, der bestemmer, hvordan dit websted skal se ud. Det er grunden til, at du altid har mulighed for at kontakte os med idéer og forslag. Det er dét, man kan forvente af et webbureau som Podi, hvor vi gerne vil møde vores kunder i øjenhøjde.

Computer, kaffekop, papirblok og telefon

Webbureau Aarhus – Hos Podi hjælper vi mange forskellige brancher

Som et kompetent webbureau designer vi responsive hjemmesider, dine kunder kan tilgå fra en computer, telefon og tablet. I dag skal man tænke mobil først.

Det har stor betydning, fordi Google belønner hjemmesider, som giver brugeren en god oplevelse på mobiltelefonen. Det fører også til, at dit firma bliver mere synligt på nettet.

Vi lægger enorm vægt på søgemaskineoptimering. Det betyder altså, at vi udstyrer dit nye website med SEO sider, der indeholder de nøgleord, der optræder mest på søgemaskiner.

På den måde kommer du forhåbentlig foran dine konkurrenter. Når dine potentielle kunder søger en serviceydelse eller et produkt, du tilbyder, så er det din hjemmeside, de kommer til at se øverst i søgeresultaterne, fordi dit firma er blevet mere synligt.

Kontakt Podi på Tlf.: 22323837 for en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig med din hjemmeside eller webshop.

Succes med Podi

Lad Podi forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

22 32 38 37

Analyse af hjemmeside