Hvis du leder efter et webbureau wordpress, så er du kommet til det rette sted. Hos Podi har vi stor ekspertise som webbureau wordpress.

Hvis du står overfor at skulle have lavet en ny hjemmeside, så er der mange overvejelser som du bør gøre dig.

Hos Podi har vi dog mange års erfaring indenfor netop dette område. Vi har således været igennem processen mange gange før. Både i forbindelse med egne nye hjemmesider og for vores kunder.

Vi kan således rådgive dig på bedst mulige vis. Vi kender efterhånden til de fleste faldgruber og kan således styre dig udenom.

Vi udvikler mange af vores hjemmesider i dette system. Det er der imidlertid flere grunde til.

Først og fremmest er det en god og overskuelig platform. Det vil sige at du formentligt hurtigt vil kunne lære at finde rundt inde bag hjemmesiden når først den er udviklet.

Hvad angår selve udviklingen er den også en del hurtigere og mere simple end andre platforme. Det betyder dels at du har mulighed for en kortere leveringstid.

Vigtigste argument er dog nok at du kan få en god og funktionel hjemmeside til en pris som de fleste virksomheder vil kunne være med på.

Der er således nok med argumenter for at vælge et webbureau wordpress når du skal have lavet ny hjemmeside.

Meget mere end blot et webbureau wordpress

Hos Podi er vi dog meget mere end blot denne ene platform. Det er vi blandt andet fordi at vi også kan udvikle på flere andre platforme, disse er dog blot mere omstændige, tager længere tid og koster dermed også ofte ekstra.

Udover at være et webbureau wordpress kan vi også lave webshops. Her kan vi naturligvis tilbyde flere forskellige løsninger samt integrere med forskellige systemer.

Derudover kan vi også være behjælpelig indenfor markedsføring af dit firma. Vi er specielt stærke indenfor online markedsføring.

Vi kan således tilbyde at stå for firmaets tilstedeværelse på de sociale medier, google ads, SEO og meget mere. I er til hver en tid velkommen til at kontakte os for at høre mere om jeres muligheder, eller for at få et uforpligtende tilbud på din markedsføring eller måske din nye hjemmeside eller webshop. Vi kan kontaktes på mail: [email protected] eller telefon: 22 32 38 37.