Webshop Aalborg – Sælg dine produkter online med en professionel webshop

Webshop Aalborg

Webshop Aalborg – Du leder sikkert efter et webbureau, der tilbyder produktion af webshops. Podi er et velkendt og professionelt webbureau, hvor vi producerer webshops med et salgsvenligt layout. Det gør sig glædende, uanset om det drejer sig om en simpel eller større professionel webshop.

Vi tilpasser os din forretning og designer din webshop efter dine anvisninger. Vi servicerer kunder ikke alene i Aalborg, men også i resten af landet selvom vi har kontor i Nordjylland.

Når du kontakter os for første gang, aftaler vi et kaffemøde enten via Teams eller et godt gammeldags møde, hvor mødes fysisk. Her drøfter vi din virksomheds koncept og dine forventninger til webshoppen.

Derefter snakker vi om designmæssige forhold og funktioner, som kan sikre, at webshoppen bliver en succes.

Du bliver tilknyttet en rådgiver, designer eller markedsføringsspecialist alt efter dine behov. På den måde har du altid en kontaktperson, du kan henvende dig til. Det giver tryghed, da tingene ikke får lov at falde ned mellem stolene. Hos Podi er vi kendt for at følge op på opgaverne og følge dem til dørs. Vi prioriterer din webshop højt. Vi ved, hvor meget din forretning betyder for dig. Derfor producerer vi webshops, der står skarpt og fungerer optimalt for såvel kunderne som dig.

Webshop Aalborg – bestil din næste webshop hos Podi

Når du bestiller en webshop hos os, så kan du regne med en webshop, der når ud til så mange potentielle kunder som muligt. Fordi du altid er med i processen, får du en webshop præcis som du vil have den​, dog kan du forvente, at vi rådgiver dig med vores viden.

Hos Podi ved vi, hvad der virker. Derfor tager vi højde for din målgruppe og designer din webshop, så den netop tiltrækker din målgruppe. Det giver sig udslag i flere kunder og øget omsætning. Din webshops opsætning og design hjælper dig til at stå stærkere i kampen om kunderne. Det sørger vi for.

Når vi har lanceret din webshop, overdrager vi driften til dig. Du kan dog også vælge at overlade driften og markedsføring til os. Det vil ofte sikre en bedre oplevelse for dine kunder og mere salg. Vi bygger din webshop i WordPress ved hjælp af WooCommerce. Det betyder, at der ikke er nogen binding, og at din webshop er nem at vedligeholde.

Kontakt Podi på Tlf.: 22323837 for en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig med din hjemmeside eller webshop.

Succes med Podi

Lad Podi forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

22 32 38 37

Analyse af hjemmeside