Facebook markedsføring

Facebook markedsføring

Facebook markedsføring – Hos Podi hjælper vi mange virksomheder med at få succes med markedsføring på Facebook og andre sociale medier. Når du bliver kunde hos os, starter vi med at lave en strategi for din virksomheds online tilstedeværelse. Herefter laver vi en udgivelsesplan, ofte kan det betale sig at poste uden for peak-tidspunkterne. Vigtigt at følgerne bliver aktiveret med konkurrencer og spørgsmål. Annonceringen sker strategisk, vi går altid efter at få den bedst muligt click-through rate (CTR) samt konverteringsrate for vores kunder. Vi benytter selvfølgelig leadannoncer, der effektive i forbindelse med retargeting annoncer. Det er annoncer, der kun vises til dem, der har besøgt jeres hjemmeside.

Er din virksomhed klar til at tage det næste skridt på Facebook? Med annoncering på Facebook har du mulighed for at målrette dine reklamer mod de forskellige segmenter, der er være i din målgruppe.

Du får en ‘Call to Action’-knap, således at du kan sælge et produkt eller skabe tilmelding til en event eller et nyhedsbrev. Med Facebook Markedsføring får du følgende fordele:

Facebook markedsføring

Sådan hjælper vi din virksomhed med Facebook markedsføring

✓ Du får løbende optimering af annoncerne

Vi overvåger konstant dine annoncer og sikrer derved, at du får optimal udnyttelse af dine annoncekroner hos Facebook.

✓ Du får en sporingspixel til din hjemmeside

Det betyder, at du får en målgruppe, som er baseret på de brugere, der besøger din hjemmeside fra Facebook. Det giver en højere konverteringsprocent i forhold til din brugerdefinerede målgrupper.

✓ Remarketing

Månedlige annoncer med valgfri ‘Call to Action’-knap, giver en større konverteringsprocent pga. annoncens genkendelighed. Remarketing bruges til at følge op på de besøgende, der enten ikke købte, tilmeldte sig eller kontaktede jer, da de besøgte jeres hjemmeside.

✓ Du får en målgruppeanalyse

Målgruppeanalysen kan benyttes til andre markedsføringstiltag. Du får herved indsigt i de brugere, der følger din virksomhed på Facebook.

Nysgerrig? – Kontakt os venligst på Tlf.: 22 32 38 37 eller på [email protected]

Succes med Podi

Lad Podi forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

22 32 38 37

Analyse af hjemmeside